Nummelan Palloseura hakee kahta Liikuttajaa

Nummelan Palloseura on 1964 perustettu jalkapalloseura. Jäseniä seurassa on lähes 850. Seura toimii myös osana yhteiskuntaa, liikutamme lapsia päiväkodeissa ja kouluissa sekä vanhuksia heidän kotonaan. 
 
Nummelan Palloseura hakee nyt kahta Liikuttajaa erilaisiin liikunnanohjaus tehtäviin. Haussa on kaksi (2) osa-aikaista, aktiivista ja oma-aloitteista, itsenäiseen työskentelyyn pystyvää liikuttajaa. Kyseessä on vuoden määräaikainen työsuhde, jota mahdollisesti voidaan jatkaa myös pitempään (hanketuki). Työaika on 20-25 h viikossa. 

Tehtävä on pääasiallisesti päivän aikana tapahtuvaa lasten, nuorten ja vanhusten liikuttamista. Liikuttaja työskentelee yhdessä muiden seuran liikunnanohjaajien kanssa. Toimeen kuuluu mm. lasten ja nuorten liikuttamista kouluissa ja päiväkodeissa sekä vanhusten liikuttamista heidän kodeissaan. Oman auton käyttömahdollisuus on työtehtävien hoidossa välttämätön. 

Tämä on mahdollisuus juuri sinulle, joka pidät työskentelystä ihmisten kanssa ja sinulla on kyky motivoida ja innostaa eri-ikäisiä. Edellytämme itsenäistä työotetta, suunnitelmallisuutta ja hyvää fyysistä toimintakykyä. Lisäksi erinomaiset yhteistyötaidot sekä monipuoliset liikunnanohjaustaidot mahdollistavat työssä menestymisen. Työsuhteessa noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa. 

Valitun on ennen työsopimuksen allekirjoittamista, esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote. 

Mikäli tunnet olevasi etsimämme henkilö vauhdikkaaseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme, hae tehtävään rohkeasti jo tänään! 

Lähetä vapaamuotoinen, sähköinen hakemuksesi, yhdessä CV:n kanssa: seura@nups.fi 17.2.2018 mennessä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Nina Åberg p. 050-3122623 / Nummelan Palloseura


katso hakemus tästä