TB Kolmonen: PuiU/MPS YJ2- NuPS 1-6 (0-2)

B-tyttöjen kolmossarjaa pelattiin vaihteeksi taas Helsingissä. Puistolan nurmella vastaan asettui PuiU/MPS YJ2.

Flunssa-aalto oli verottanut B-tyttöjen ryhmää ankaralla kädellä mutta onneksi nuoremmista oli saatu apuja ja hyvällä rosterilla otteluun päästiinkin.

Peli alku oli NuPSin selkeää hallintaa. Ensinmäistä maalia päästiin juhlimaan jo kolmen minuutin kohdalla Iidan osumalla. Vaikka hallinta jatkui selkeästi punaisilla, ei ensinmäisella jaksolla maaleja juhlittu kuin kahdesti. Nooran 0-2 lukemissa mentiin puoliajalle.

Toisella puoliajalla maaleja sitten alkoikin syntymään. Jaksoa oli pelattu alle 15 minuuttia kun Jade oli heiluttanut maaliverkkoja jo kolmesti. Isännätkin onnistuivat maalinteossa kertaalleen. Loppulukemat maalasi vaihteeksi kärjessä häärinyt Selja. Leppoisissa merkeissä pelattu peli päättyi lopulta selkein 1-6 lukemin NuPSille.

Flunssaepidemiasta kärsinyt B-tyttöryhmä sai hyvän tuen 04/05-joukkueen tytöista. Topparipari Norppu ja Eve olivat ohittamattomia, isännät eivät juurikaan maalipaikoilla juhlineet. Noora kymppipaikalla onnistui pelinrakentelun lisäksi myös maalinteossa. Jaden maalihana aukesi hattutempun veroisesti. Emppu maalissa jäi vähän työttömäksi mutta pelasi tuttuun tapaan vähätkin tilanteet varmaotteisesti.

Seuraavaksi B-tyttöjen kolmossarjaa pelataan jo huomenna. Uimahallin nurmelle saapuu vieraaksi sarjajohtaja FC Kontu. Sinne siis kaikki taas kannustamaan NuPSin tyttöjä!

NuPS - FC Kontu TB Kolmonen
6.9. 2018 Uimahallin Nurmi klo 20:00

Avaus (4-2-3-1):
Selja Laine
Jade Långström Noora Ilonen Iida Salminen
Hipsu Helander Viivi Nokio
Sonja Ståhl Noora Määttä Eveliina Kahila Saara Luova
Emilia Dannbäck
Vaihdosta sisään:
Jemina Gerkman, Veera Huhtala, Ida Solala

Maalit:
3 min 0-1 Iida Salminen
14 min 0-2 Noora Ilonen (Ståhl)
43 min 0-3 Jade Långström (Helander)
45 min 1-3
46 min 1-4 Jade Långström (Salminen)
56 min 1-5 Jade Långström
63 min 1-6 Selja Laine

https://www.palloliitto.fi/spluusim…/t16-18-kolmonen/tilasto