TB Kolmonen: FC Wild - NuPS 0-3

B-tyttöjen kolmossarjan syyskausi lähti käyntiin paikallisottelulla nousijajoukkue FC Wildia vastaan. Peli pelattiin harvemmin kohdatulla Lapinkylän Nurmella. Hieman aaltoileva ja melko kapea nurmikenttä toi vaihtelua, ja haastettakin, tasaisiin tekonurmiin tottuneille pelaajille. Olosuhteet olivat samat molemmille joten pallo keskelle ja peli käyntiin.

Painopiste saatiin heti alussa isäntien päähän, ja kun peliä oli pelattu reilu vartti, veti Janttu pallon ohi maalivahdin ja vierailijat johtoon. Lisää syntyi muutaman minuutin päästä kun Hipsun keskityspallo päätyi oman pelaajan kautta maaliin. 0-2 NuPSille kun ensinmäinen puoliaika oli puolessa välissä. Näissä lukemissa mentiin puoliajalle.

Toinen puoliaika ei tuonut muutosta ottelun kulkuun, punaisten ote pelistä piti. Puolustuspäässä ei suurempia vaikeuksia ollut ja hyökkäypäässä saatiin maalipaikkoja syntymään tasaisesti. Maaliin pallo saatiin kuitenkin vasta pelin loppupuolella kun Iida pääsi Diimin vapauttavasta syötöstä nokakkain maalivahdin kanssa. Veto ohi maalivahdin ja 0-3 loppulukemat taululle.

Peli oli kesätauon jäljiltä, ja ehkä kentästäkin johtuen hieman varovaista ja tempo vähän sen mukaista. Kelpo sarja-avaus punaisilta joka tapauksessa, ja tällä kertaa vauhti riitti selkeään 3-0 voittoon ja sarjapisteiden saamiseen.

Seuraava B-tyttöjen kolmossarjan peli pelataankin sitten taas kotoisalla tekonurmella, kun ensi torstaina Uimahallin Nurmelle saapuu toinen sarjanousija, NJS. Sinne kaikki taas kannustamaan tyttöjä kotiareenalla ja nauttimaan puffan tarjoomuksista!

23.8.2018 Uimahallin Nurmi klo 20:15
NuPS - NJS TB Kolmonen

Avaus (4-2-3-1):
Katriina Poikela
Jade Långström Jannica Iivarinen Iida Salminen
Viivi Nokio Hipsu Helander
Sonja Ståhl Noora Määttä Saara Luova Ida Solala
Emilia Dannbäck

Vaihdosta sisään:
Aada Kivi, Phakchira Seeyuak, Eveliina Kahila, Noora Ilonen

Maalit:
15 min 0-1 Janttu
22 min 0-2 Hipsu
76 min 0-3 Iida (Diim)

https://www.palloliitto.fi/spluusi…/t16-18-kolmonen/tilastot