TB Kolmonen: NuPS - FC Kontu 7-5 (1-3)

B-tyttöjen kolmossarja jatkui Ratapuiston iltavalaistuksessa. Vieraat saapuivat itäisestä Helsingistä, sarjassa kakkossijaa pitävä, FC Kontu.

Vauhdikkaasti lähti peli käyntiin. Molemmat joukkueet olivat heti alusta asti hyvällä jalalla liikkeellä. Vauhdikasta peliä ehdittiin pelata vain 7 minuuttia kun NuPSille vihellettiin rangaistupotku. Viivin tarkka sijoitus alanurkkaan vei punaiset johtoon. Hyvä alku kotijoukkeelle. Kontu pääsi kuitenkin tasoittamaan pelin vartin pelin jälkeen. Tasoitus taisi tuoda lisää intoa vierailijoille. Kotijoukkueelle tasoitus taas taisi tuottaa lievää otteen herpaantumista, ja niinpä puolen tunnin kohdalla kotijoukkueen päässä soi jälleen. Ja kun 35 minuuttia oli pelattu, iski Kontu jälleen. Nyt näytti peli kääntyvän vahvasti vierailijoille. 1-3 tilanteessa mentiin puoliajalle.

Toisella puoliajalla kentälle tuli kuitenkin päät pystyssä uudelleen latautunut ja intoutunut kotijoukkue. Toista puoliaikaa ehdittiinkin pelata vain minuutin verran kun Viivi juoksi puolesta kentästä vahvasti ja päättäväisesti läpi vastustajan puolustuksen. Kova veto kuudentoista rajalta, pallo maalin perukoille ja lukemat 2-3 taululle. Hetken päästä pääsi Iida laidalta läpi. Kova veto jälleen ohi maalivahdin ja peli tasoihin. Neljä minuuttia tasoituksesta ehti peli vanheta kun Hipsu oli maalinteossa. Viivin antamasta kulmasta ohjaus suoraan ilmasta ja johtoon. Minuutti johto-osumasta ehti kulua kun Viivi oli jälleen antamassa kulmaa. Pallo suoraan Seljan päähän, joka helpon näköisesti pukkasi pallon maaliin. Toista puoliaikaa oli pelattu vain 10 minuuttia ja punaiset tulivat kahden maaliin tappioasemasta kahden maalin johtoasemaan! Upea ja nopea nousu tytöiltä.

Tunnin pelin jälkeen pääsi Kontu vielä kaventamaan lukemia. Mitään hätää pelissä ei kuitenkaan ollut ja lopullinen niitti tulikin Wilman vetämästä vaparista. Kova laukaus reilusta paristakympistä ylänurkkaan. Taisi olla illan komein maali. Ronsku vielä kaunisteli lukemia. Seljan keskityksestä ohjaus suoraan ilmasta ja lukemat 7-4. Viimeisellä minuutilla onnistui vastustajakin vielä maalinteossa, joten varsin runsasmaalinen ilta Ratapuistossa.

Maalintekijöiden lisäksi kentällä oli myös muita onnistujia. Parhaiten erottui pirteällä ilmeellä ja hyvällä sykkeellä puolustuksessa pelannut Stone. Hyppy maalivahdin tontilta laitapakiksi oli onnistunut liike. Stone oli puolustajana ohittamaton ja sai esimerkillään ja kannustuksellaan vauhtia koko joukkueeseen.

Seuraava ja syksyn viimeinen B-tyttöjen kolmossarjan kotipeli pelataan tänään. Uimahallin Nurmelle saapuu vieraaksi I-HK eli Itä-Hakkilan Kilpa Vantaalta

Sinne siis kaikki taas kannustamaan NuPSin tyttöjä vielä kerran tämän syksyn aikana. Ja hyvin palvelevasta puffasta saa edelleen kahvia ja pullaa, kuin myös muita herkkuja!

NuPS - I-HK TB Kolmonen

27.9. 2018 Uimahallin Nurmi klo 20:00

Avaus (4-2-3-1):
Sofia Ahlgren
Selja Laine Jannica Iivarinen Iida Salminen
Hipsu Helander Viivi Nokio
Ida Solala Saara Luova Eveliina Kahila Ronja "Stone" Kivi
Emilia Dannbäck

Vaihdosta sisään:
Phakchira Seeyuak, Vilma Nokio, Jade Långström, Ronja Salmi, Noora Ilonen, Fanni Honkimaa

Maalit:
7 min 0-1 Viivi Nokio rp
15 min 1-1
27 min 1-2
35 min 1-3
HT
41 min 2-3 Viivi Nokio
46 min 3-3 Iida Salminen
49 min 4-3 Hipsu Helander (ViiNokio)
50 min 5-3 Selja Laine (ViiNokio)
58 min 5-4
65 min 6-4 Wilma Nokio
70 min 7-4 Ronja Salmi (Laine)
80 min 7-5

Sarjatilanne
https://www.palloliitto.fi/spluusim…/t16-18-kolmonen/tilasto