TB Kolmonen: NuPS - I-HK/sininen 2-4 (2-2)

B-tyttöjen kolmossarja päättyi kotipeliin Ratapuistossa. Kauden viimeiseen sarjapeliin vieraat saapuivat Vantaan Itä-Hakkilasta, eli Itä-Hakkilan Kilpa.

Hiukan niukalla rosterilla olivat vantaalaiset liikkeellä ja joutuivat aloittamaan kymmenellä pelaajalla. NuPS ottikin pelin heti heti haltuunsa ja johti peliä 2-0 Sofian ja Katriinan maaleilla noin 20 minuutin pelin jälkeen. Sitten kotijoukkueen liike loppui ja peli jotenkin hyytyi. Vieraat sen sijaan piristyivät ja pääsivät peliin mukaan.

Toinen puoliaikakaan ei tuonut muutosta punaisten pelivireeseen. Vieraat sen sijaan vaan koko ajan paransivat otteitaan. Isäntien etsiessä kadonnutta pelivirettään menivät vieraat johtoon. Eikä kauaa kun I-HK onnistui maaliteossa jälleen. Tappioon siis päättyi punaisten viimeinen peli. Sijoitukseen sarjataulukossa ei pelin lopputuloksella ollut merkitystä. Kolmossarjan peliryhmän otteet riittivät kunniakkaaseen kolmanteen sijaan.

B-tyttöjen kolmossarjan kausi on paketissa, 17 peliä, 9 voittoa ja 8 tappiota. Talvella asetettiin tavoitteeksi, voitetaan pelejä enemmän kuin hävitään. Tavoite täyttyi, kiitos siitä kaikille kolmossarjan pelejä pelanneille tytöille!

Kiitokset myös kauden läpi urakoineille valmentajille, huoltajille, jojoille ja muille taustoille, kuin myös kaikille pelejä katsomassa käyneille jalkapallon ystäville!

Kiitokset edelleen myös puffan pitäjille koko kauden jatkuneesta kahvin ja herkkujen tarjoilusta!

Avaus (4-2-3-1):
Sofia Ahlgren
Selja Laine Jannica Iivarinen Iida Salminen
Phakchira Seeyuak Viivi Nokio
Ida Solala Saara Luova Helmi Helander Jemina Gerkman
Ronja Kivi

Vaihdosta sisään:
Huhtala Veera Huhtala, Jade Långström, Hipsu Helander, Ronja Salmi

Maalit:
13 min 1-0 Sofia Ahlgren (Laine)
22 min 2-0 Katriina Poikela (Iivarinen)
29 min 2-1
37 min 2-2
60 min 2-3
70 min 2-4

Sarjatilanne
https://www.palloliitto.fi/spluusim…/t16-18-kolmonen/tilasto