SM-kisoissa menestystä Nupsille

Suomen Palloliiton valtakunnalliset taitokilpailut järjestettiin Aviasport Areenalla Imatralla lauantaina 1.12. Nupsista kisoihin sai osallistumisoikeuden 8 pelaajaa joista 5 on P06 joukkueesta. Tälläkään kertaa P06 joukkue ei jäänyt ilman SM- mitaleja vaan Oskari Dannbäck nappasi kultaa 2007 sarjassa ja Peppi Niemi voitti pronssia tyttöjen 2006 sarjassa. 2006 poikien sarjan taso ei pettänyt tälläkään kerralla sillä tämän sarjan taso on ollut jo kolme vuotta jäätävän kova. Viidenneksi kovatasoisessa sarjassa tuli Jami Bergman, Joona Puro oli sijalla 13 ja Joonas Kokkonen 14.


Tyttöjen sarjassa 2007 Wiona Nokio oli neljäs ja Emilia Dannbäck tyttöjen 2005 sarjassa sijalla 13. Elias Kemppainen teki kultamerkin poikien 2008 sarjassa.


Mainittakoon vielä että jokainen näistä kahdeksasta Nupsin pelaajasta teki kultamerkkisuorituksen SM- kisoissa johon ei läheskään kaikki osallistujat pysty. Kun katsoo SM- kisojen aikaisempien vuosien mitali kolmikoita niin sieltä löytyy monia maajoukkuepelaajia eli toivottavasti myös näistä taitavista pelaajista kuullaan vielä tulevaisuudessa. Onnittelut kaikille Imatran kisoihin osallistuneille!