B-työille tappio naisten kakkosen viimeisellä kierroksella

16.2.2019 klo 16.15, Herttoniemenrannan LH

Futsal, Naiset Kakkonen

MaKu/FC Sanba - NuPS TB 7 – 2 (3 – 0)

8:44 1-0 Vastustaja
8:58 2-0 Vastustaja
12:58 3-0 Vastustaja
16:45 3-1 Elisa (Norre)
18:39 4-1 Vastustaja
19:21 5-1 Vastustaja
24:23 5-2 Vilja (Riina)
25:22 6-2 Vastustaja
25:51 7-2 Vastustaja

NuPS: Emilia Dannbäck, Ronja Salmi, Iida Leskinen, Noora Rehnström ’C’ (0+1), Elisa Ylistö (1+0), Sonja Ståhl, Riina Kostiainen (0+1), Viivi Nokio ja Vilja Berggholm (1+0)

Kuten tällä kaudella usein aiemminkin, niin kokeneiden joukkueiden kanssa olemme olleet pulassa ja näin oli tälläkin kertaa. Näennäisestä tasaisuudesta huolimatta vastustaja kontrolloi peliä ja juoksutti meidän tyttöjä. Tappion myötä sijoituksemme lohkossa on viides ja pelaamme sijoituksesta 9-12 maaliskuussa pelattavissa sijoitusotteluissa.

Ensimmäisellä jaksolla lähdimme puolustamaan tarkasti ja vaikka aina välillä nukahduksia tuli, niin viimeistään maalissa pelannut Emppu hoiti hommansa varmasti ja vastustajan hallinnasta huolimatta numerot pysyivät pitkään tasoissa. Hieman alle yhdeksän minuuttia pelikellossa, niin sitten lopulta puolustuksemme petti ja pikatahtiin numeroiksi 2-0. Hieman ennen taukoa vielä kolmas maali kotijoukkueelle ja näin tauolle kotijohdossa 3-0.

Toiselle jaksolle lähdimme selkeästi rohkeammalla taktiikalla ja heti jakson alkuun Elisa karkasi Norren hyvästä katkosta 1v1-hyökkäykseen ja siitä läpiajoon, jonka hän päätti vielä varmaan viimeistelyyn ja kavennus oli tosiasia. Tämän jälkeen sitten alkoi tulla nukahduksia ja vastustaja pääsi luvattoman helposti ylivoimahyökkäyksiin, kun meidän tytöt torkahtelivat vuoron perään. Yksi lohdutusosuma kuitenkin vielä saatiin Viljan seuratessa Riinan vedon ja viimeistellessä paluupallosta tilanteeksi 5-2.

Kokeneet vastustajat hyödynsivät tehokkaasti virheemme ja rankaisivat maalipaikoistaan hyvällä prosentilla. Toisella jaksolla prässin nostaminen kostautui, mutta tappiotilanteessa on turha lähteä varmistelemaan niukkaa tappiota. Parhaimmillaan saatiin hyviä katkoja ja hyökkäyksiä, joista jäi puuttumaan vain se viimeinen silaus. Pari synkkää minuuttia antoi vastustajalle turhan monta helpohkoa maalia, joihin ottelu lopulta ratkesi. Voittajasta ei juuri jäänyt epäselvyyttä, vaikka tytöt jälleen kerran ansiokkaasti taistelivat loppuun saakka.

JL

Kulmapotkukuvion päätteeksi Viljan potku päätyy ohi maalin