NuPS TB Punainen voittoon sarja-avauksessa

22.4.2019 klo 20.00, Rajamäki
Jalkapallo, TB Kolmonen (2x40 min)

NJS/2 - NuPS TB 1 – 2 (1 – 0)

17. 1-0 NJS
68. 1-1 Emilia Dannbäck (Noora Ilonen)
69. 1-2 Emilia Dannbäck

NuPS: Iida Varhelahti; Eevi Eskola, Laura Mäkelä, Fanni Honkimaa, Viivi Nokio ’C’; Eveliina Kahila, Noora Ilonen; Enni Saarni, Wilma Nokio, Iida Salminen; Jannica Iivarinen
Vaihdosta: Emilia Dannbäck, Jade Långström ja Milla Kivistö

Punaisen peliryhmän sarja-avaukseen oli hieman vaikeuksia saada pelaajia, mutta onneksemme nuoremmissa oli jälleen useita innokkaita pelaajia tulossa mukaan, joten kilpailukykyinen joukkue saatiin jälleen kentälle. Mukana oli kolme ensikertalaista B-tytöissä: maaliin asteli Iida Varhelahti ja Enni Saarni vasemmaksi linkiksi. Vaihtoon ottelun aluksi jäi Milla Kivistö. Maalissa Iida suoriutui hienosti ja hoiteli omat suhteellisen vähäiset hommansa tyylikkäästi ja Enni pelasi erittäin vauhdikkaasti ja aggressiivisesti laidallaan saaden useita hyviä pallonriistoja ja pari hyvää haastoa, joista ei vielä tällä kertaa saatu maalia, mutta ehkä sitten seuraavalla kerralla.

Ottelussa nähtiin puolin ja toisin hyviä suorituksia ja hyökkäyskombinaatioita. Meillä oli aika selkeästi enemmän maalintekopaikkoja, mutta NJS-maalivahti oli erittäin hyvin hereillä maalillaan ja vasta Super-Sub Emppu pääsi toisella jaksolla yllättämään tämän. Ensimmäinen maali tuli Nooran laukauksen paluupallosta, josta Emppu ei erehtynyt ja toinen oli kaunis nosto kaukaa yli maalivahdin oman syötönkatkon jälkeen. Veto painui vastustamattomasti yli NJS-vahdin, joka ei voinut kuin katseella seurata hyvää vetoa ja todeta, että sinnehän se livahti.

Meidän tytöt taistelivat ansiokkaasti loppuun saakka, vaikka välillä näytti, ettei pallo pompi meille laisinkaan. Periksi ei kuitenkaan annettu, vaan tultiin takaa ohitse ja ansaittiin tästä ottelusta kolme pistettä. Tasainen ja tasokas ottelu kaiken kaikkiaan. Meillä puolustuslinja pelasi kokonaisuudessaan vahvan ottelun. Keskikentällä etenkin Noora loisti ja Janttu säesti taistellen ansiokkaasti joka pallosta. Wilma jakeli hyviä syöttöja ja etenkin vasemman laidan Enni ja Emppu aiheuttivat vastustajan puolustukselle jatkuvasti vaikeuksia. Toisella laidalla Milla ja Iida pysyivät paremmin kurissa, mutta kyllä sieltäkin tultiin ajoittain vaarallisesti maalipaikoille.

JL


Avauskokoonpano