Autotalo Lohja lehdistötiedote: Volkswagen kesäksi Nummelan Palloseuran käyttöön

" Yhdessä osa suomalaista jalkapalloperhettä" on yksi Suomen Palloliiton tunnuslauseista.

Tämän tunnuslauseen käytännön toteutuksena Autotalo Lohja Oy luovutti uuden Volkswagen Touranin Nummelan Palloseuran käyttöön kesäksi 2019 osana Suomen Palloliiton, Volkswagenin ja Telian valtakunnallista sponsorointiprojektia. Auton vastaanottivat Nummelan Palloseuran edustajat Nina Åberg ja Timo Tuomi.

Valtakunnallisella tasolla vastaavia Volkswagen Touran malleja luovutettiin erityisen aktiivista junioritoimintaa harjoittaville jalkapalloseuroille yhteensä 14 kappaletta. Nummelan Palloseuran yhteiskunnallinen vaikuttaminen on erittäin merkittävää.
 
Tämän Futisauton tarkoituksena on mm. helpottaa Nummelan Palloseuran jäsenten arkea kuljetettaessa seuran joukkueiden jäseniä pelimatkoilla.

Nummelan Palloseuran Futisauto on ollut nyt liikkeellä ensimmäisen viikon ajan. Jo nyt auto on ehtinyt moneen paikkaan, sillä on esimerkiksi kuljetettu tavaraa huikeaan 1500 lapsen Kaikki Pelaa turnausta varten. Se on myös kulkenut useita kilometrejä ympäri Vihdin aluetta vanhustyön mukana. Monia vanhuksia on saatu liikkumaan ja jumppaamaan tälläkin viikolla.
 
Tämän lisäksi auto on päässyt jo ensimmäisille pelireissuilleen: Viime viikolla auto huristeli Loviisaan ja auton päiväkirjasta löytyi terveisiä T08-09 tytöiltä: "Tappio tuli, mutta ei haittaa. Ainakin auto on hieno ja tytöt iloisia, kun valmentaja tarjoaa jätskit. Opimme tästä pelistä tsemppaamaan enemmän. Meidän pitäisi vielä harjoitella enemmän harhauttamaan.” 

Kokonaisuutena Futisauton tuleminen Nummelan Palloseuran käyttöön kehittää koko seuraa ja tarjoaa paremmat mahdollisuudet tehdä ainutlaatuista liikuttamistyötä koko vihtiläisen yhteiskunnan hyväksi.

Autotalo Lohja Oy
Jorma Mattinen 
Toimitusjohtaja