HIFK - Nups N1 11.6.2019

Pelipäivä! Viimeistä edeltävä sarjapeli keväällä ja panoksiakin jonkun verran. Pinnoja pitäis saada, jos neljän joukkoon ja ylempään loppusarjaan on haluja. Pari hiukan mollivoittoista kapinaa alla ja vähän yritettiin tähän keksiä jotain uutta.

Uutta löydettiinkin, kun veskariosastomme vahvistui Stonella. Suoraan peliin ilman treenejä, mutta hyvin homma hoitui. Toivottavasti vierailu ei jäänyt yhteen kertaan, vaan jatkoa olisi luvassa. Katsotaan!

Peliin lähdettiin osin pakon sanelemana pienillä muutoksilla niin pelijärjestelmään, kuin kokoonpanoon ja se toi selkeästi vähän uutta pontta. Edellisissä peleissä vaivannut liian syvällä omissa makaaminen saatiin poistettua ja näin painopiste 70-30 kaverin päädyssä.

Ensimmäisellä jaksolla 4-3-3 vähän vielä haki muotoaan, mutta silti saimme luotua hyvän määrän paikkoja. Hyvä ilme, fiksu tekeminen loi hyvää pohjaa. Hienoja hyökkäyksiä, joita ollaan ilokseni treeneissä käyty läpi, pelattiin alhaalta asti. Huolellisuus maalinteossa jäi vielä odottamaan. Tauolle kuitenkin pinnan perässä, kun pienen nukahduksen jälkeen kaveri pääsi tekemään yhden.

Toisella jaksolla pelasimme sitten oikein kivaa futista väsyvää vastustajaa vastaan. Ekalla puoliajalla tehty työ kantoi nyt hedelmää ja pääsimme nauttimaan pelistä vielä enemmän. Pallo liikkui vähillä kosketuksilla omille ja fyysinen vastustaja ei oikein ehtinyt lähelle ja sitä kautta painimaan. Kaksinkamppailuissa olivat siis oikein vahvoja. 
Puolenkymmentä kertaa ensin harjoiteltiin maalintekoa, ennen kuin helähti. Riinan hieno yksilösuoritus ja pallo varmasti maaliin.

Lopputulos siis sopuisa 1-1, mutta jäi kyllä hiukan hampaankoloon. Olimme parempia, pelasimme hyvin, mutta isompaa palkintoa ei tällä kertaa saatu. Takaiskuna pelistä vielä Aarnion murtunut jalka ja 3kk kipsihommia. Ei hyvä!

Nyt pelaamme vielä yhden pelin ja sitten katsomme, että mikä on sarjatilanne. Se siirretty Eps-pelikin siellä vielä olisi, mutta todella vaikea löytää sille ajankohtaa.

Hyvä ilme, mukava tasonnosto ja peli-ilo olivat asiat, jotka jäivät varmasti mieliin.