Kivikova vastus päätöskierroksella Ykkösessä

Tulevana tiistaina pelataan lohkon voittotaistelu, kun VJS matkustaa Turkuun kohtaamaan TPS:n YJ-joukkueen. VJS:llä on kolme pistettä enemmän kuin TPS:lla, mutta TPS:lla on yksi ottelu vähemmän pelattuna. Tuon ottelun voittaja on siis lohkon tuleva voittaja. Ja niin surkuhupaisaa kuin se onkin, niin ainoa asia, mistä joukkueet tässä vaiheessa taistelevat, on se, kumpi saa syksyn sarjaan kolme lähtöpistettä ja kumman on tyytyminen kahteen!

Meilläkin on tuohon lohkon voittaja -taisteluun oma sanamme sanottavana, sillä tuon tiistaisen kärkikamppailun jälkeen kohtaamme sarjan päätöskierroksella TPS:n kotona Rintamäki Areenalla. Joudumme valitettavasti lähtemään otteluun ilman ykköstykkiämme Liisa Merisalua ja nuoria maalivahtejamme Emilia Dannbäckiä ja Peppi Niemeä. Emppu kärsii rasitusvammasta ja Peppi on P06-joukkueen mukana Espanjassa. Liisa puolestaan edustaa Viroa naisten maajoukkueen matkassa. Joudumme siis jonkin verran antamaan tasoitusta vierailijoille.

Helmari-turnauksessa pirteitä otteita esittäneet Eveliina Kahila ja Noora Ilonen palaavat onneksemme kokoonpanoon tuoden leveyttä ja vaihtoehtoja puolustus- ja kk-pelaamiseemme.

TPS on seuramme yhteistyöjoukkue ja heillä on käytettävissään myös liigajoukkueen B-ikäisiä pelaajia, joten odotamme mielenkiinnolla, minkälaisella kokoonpanolla he Nummelaan saapuvat vieraisille. Joukkue on varsin tulivoimainen ja ykköstykki alkukauden sarjassa on ollut Ronja Wirtanen 12 maalillaan. Puolustuksemme joutuu siis varmasti koetukselle, mutta luottamus on vahva.

Tulkaahan kaikki katsomaan laadukasta jalkapalloviihdettä ja kannustamaan meidät hyvään suoritukseen kevätkauden viimeisessä ottelussa!

Tiukkaa vääntöä luvassa lauantaina