TB Kakkonen, NuPS - PPJ/Valtti YJ3

9.8.2019 klo 18:00, Kuoppanummen nurmi, Nummela
TB Kakkonen, 2 x 40 minNuPS – PPJ/Valtti YJ3 0 – 2 (0 – 0)49. 0 – 1 PPJ/Valtti
64. 0 – 2 PPJ/ValttiNuPS: 9 Iivarinen Jannica, 34 Mäkelä Laura, 35 Långström Lara, 12 Långström Jade, 81 Hörman Julia, 24 Nokio Viivi ’C’, 3 Poikela Katriina, 4 Ilonen Noora, 18 Kivelä Milla, 10 Honkimaa Fanni, 1 Palonen Paris, 45 Kahila Eveliina, 17 Merisalu Kelli

Nummelan kauniissa loppukesän illassa nähtiin laadukasta jalkapalloa, jossa molemmat joukkueet uskalsivat rohkeasti pelata ja hakea helpoilla syötöillä avoimia hyökkäyslinjoja. Ottelun avauspuolisko oli ehkä hienokseltaan meidän hallintaamme ja saimme luotua muutaman maukkaan maalipaikan, mitkä sitten tuhrimme heikkoon viimeistelyyn. Jos ei itse usko siihen, että voisi pallon saada maaliin, niin ei se sitten kyllä menekään.

Toisella jaksolla isommalla rosterilla liikkeellä ollut vierasjoukkue pääsi hivenen niskan päälle, kun heillä oli reilummin tuoretta jalkaa laittaa vaihdosta. Meillä erinomaisen avausjakson pelanneen Jade Långströmin loukkaannuttua jäi puolestaan ainoastaan yksi vaihtopelaaja ja näin ollen suuri osa pelaajista joutui jaksamaan koko pelin ja tämän kyllä näki kentällä. Avausjakson maltti oli tiessään ja hätäiset sutaisut päätyivät useammin vierasjoukkueen jalkaan kuin omaan, mutta sitkeästi pyristelimme vastaan ja periksi ei annettu tälläkään kertaa.

Vasempana puolustajana hienosti onnistuneen Jaden lisäksi kentän ehdotonta eliittiä oli topparimme Fanni Honkimaa, joka pelasi jälleen kerran erinomaisesti. Toinen topparimme Laura Mäkelä onnistui myös hyvin samoin kuin keskikentällä tässä ottelussa pelanneet Noora Ilonen ja Eveliina Kahila. Kapteenimme Viivi Nokio näytti myös roolinsa arvoisesti hyvää taisteluasennetta ja kovien kolhujen jälkeen hän palasi vielä kentälle vähintään samalla asenteelle, mikä toi muullekin joukkueelle lisää taistelutahtoa. Hyökkäyspään pirtein pelaaja tässä ottelussa oli Milla Kivelä. Maalissa Paris Palonen hoiti omat hommansa tyylikkäästi ja molemmat maalit olivat sellaisia, ettei hänellä jäänyt mahdollisuutta torjua niitä, joten niistä ei käy häntä osoittaminen.

Avausvoitto kakkosessa on seuraavan kerran haussa Gnistan/GPS YJ:n vieraana Helsingissä 24.8, kun väliin aikataulutettu NuPS – KäPa siirtyy tuonnemmas. Tuon siirtyvän ottelun uusi aika tiedotetaan heti, kun se saadaan sovittua.JLKuvat: Mikko Mäkelä


Milla haastaa pallon kanssa