Balanssiklubit jatkaa yhteistyötä Nummelan Palloseuran kanssa

Balanssiklubit ja Nummelan Palloseura ovat sopineen jatkavansa pitkää yhteistyötään myös tulevina vuosina.

Balanssiklubit on ollut vahvasti mukana seuran fysiikkalinjauksen teossa ja käytännön toteutuksessa. Seuran joukkueet saavat Balanssin ammattilaisilta apua fyysisten ominaisuuksien kehittämiseen viikoittain, kun joukkueet käyvät yhteistreenissä Balanssiklubien valmennuskeskuksella Nummelassa. Lisäksi seuran Rainmaker-talenttiryhmä nauttii Balanssiklubien Sami Hellgrenin ohjauksesta maanantai aamuisin valmennuskeskuksella.

Kumppanukset ovat erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön ja sopimusta oli helppo jatkaa molemmin puolin.

”Yhteistyö nostaa seuran fysiikkavalmennuksen tason ihan eri levelille kun mukana on Balanssiklubien tapainen ammattilainen”. ”Tämä tulee varmasti näkymään tulevina vuosina sekä pelaajien kokonaisvaltaisessa kehittymisessä että yleisen liikunnallisuuden lisääntymisenä”, sanoo seuran valmennuspäällikkö Jan Nyberg. 

Myös Balanssiklubien puolella ollaan innoissaan. ”Yhteistyötä Nummelan Palloseuran kanssa ollaan tehty jo useamman vuoden ajan ja on ollut hienoa huomata, kuinka seurassa on panostettu myös fysiikan kehittämiseen”. ”Tässä toiminnassa on mukava olla mukana ja nähdä joukkueiden ja yksittäisten pelaajien kehittymisen sekä innostumisen oman kehon kehittämiseen”, sanoo Balanssiklubien toimitusjohtaja Sami Hellgren. 

Samalla Sami kannustaa kaikkia NuPS-perheitä liikunnan pariin ja tarjoaakin kaikille Nupsilaisille loppuvuoden kuntosalikortin hintaan 99€. Tämä etu kannattaa kaikkien käyttää hyväksi, mitä nopeammin, sitä enemmän siinä taloudellisesti voittaa! 

Edut saat käyttöösi, ottamalla yhteyttä sofia.rautiainen@balanssiklubit.fi tai käymällä Balanssikulubilla asiakaspalvelun aukioloaikoina.