P11/Musta turnausvoittoon Karjaalla

P11/Musta osallistui Karjaalla järjestettyyn "Kodin tavaratalo-turnaukseen" enenmmän pelanneiden (EP) sarjaan. Pelit aloitettiin yön jälkeisen pakkasen kuurastamalla nurmikentällä.Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui järjestävän seuran BK-46/Röd,joka oli kohdattu kertaalleen keväällä turnauksessa Espoossa. Ensimmäisen pelin tuoma alkujännitys hiukan näkyi koko pelin aikana. Pelin 20 minuutin kohdalla tuli BK:n 3-3 tasoitus ja samalla loppuvihellys, joka tuli valmennukselle täytenä yllätyksenä. Peliaika ennen peliä, oli vastustajan valmentajan kanssa todettu olevan 25 min. Noh..Taisivat vetää meitä höplästä. 


Toisessa pelissä vastaan asettui tuttu vastustaja Saukkolasta, joka vaikeasta alusta huolimatta klaarattiin numeroin 2-1.Kolmannessa pelissä vastaan asettui meille tuntematon vastustaja EIF/Grön, joka alustavan tiedustelun perusteella oli meille kovin vastustaja. Peli olikin tiukka, mutta täysin meidän hallinnassa ja edellisen pelin heikko tekeminen oli täysin unohdettu. Pelissä tehtiin paljon hyvää tekemistä,pallo liikkui pelaajalta pelaajalle,kierrätettiin,rauhoitettiin ja osallistuttiin peliin joukkueella. Tulos 3-2 ei kerro kaikkea, mutta tästä pelistä alkoi se vaihe, jolloin valmennus näki ja totesi sen,että nyt on treeneissä tehty työ siirretty pelikentälle.Neljännessä pelissä vastassa pelaajille aivan tuntematon FC LU,jonka muutama taitava yksilö saatiin pidettyä kurissa ja jatkettiin edellisessä pelissä alkanutta toimintaan, joka toikin meille hienojen syöttö kuvioiden kautta selvän 6-1 voiton.


Nyt lohkovaiheen jälkeen oltiin sijalla kaksi samoilla pisteillä BK-46/Röd kanssa, mutta maalierolla toisena ja paikka finaaliin oli selvä. Ennen finaalia jouduimme odottelemaan n.1,5 h ennen kuin pääsimme kentälle. Keskustelin poikien kanssa ja sanoin, että finaalin voittaa se joukkue joka oikeasti haluaa sen. Takana kuitenkin erittäin pitkä päivä, väsymys ja varsinkin keskittyminen näkyi jokaisessa pelaajassa.  Mitä vielä..pojat pistivät kaiken peliin ja hoitivat finaalin numeroin 6-1. Vastustajan kannattajat huutelivat “paikallisella vieraalla kielellä”, että pitää saada lisäaikaa pelin viivyttämisestä. Tästä en ole yhtä mieltä,koska jopa meidän veskari haki kulmatilanteissa pallon vastustajalle (tosin haki maalipotku tilanteissa pallon verkkaisella mv-juoksulla, joka on ihan normaalia,ei edes ollut mitenkään ohjeistettua Danskua tästä).  Menihän se paikallisvärejä kantava tuomari siihen lankaan, että antoi yli 2 min lisäaikaa, josta meidän pojat rokkottivat lisämaalilla, joka jäi nyt tuomarila kirjaamatta pöytäkirjaan.


Parasta tässä oli se,että treeneissä tehty työ saatiin siirrettyä pelikentälle!! Hienoa pojat!!Kiitokset kuuluvat myös vanhemmille,jotka kannustivat kaikkia tasapuolisesti!!!!


Voitokkaassa joukkueessa pelasivat:


Daniel Hertell

Joshua Narva

Santeri Määttä

Luka Juntunen

Niklas Henell

Eetu Toivanen

Viljam Lehtisalo

Tarmo Sevon


Valmennus:

Mika Hämäläinen

Juha Lindholm


Kodin tavarataloturnaus 2019 P11/Musta